Referenser

"Jag var djupt deprimerad när jag kom till Tuula. Jag lärde mig att värdesätta mig själv som förändrade hur jag såg på mig själv"

"När vi kom till tuula var vår relation riktigt dålig och min fru hade tagit avstånd från mig. Efter ett samtal förstod vi vad som hade hänt och jag kunde bemöta henne på ett annat sätt. Då ville min fru vara nära mig och vi hittade tillbaka till varandra" 

"Samtalen med Tuula har hjälpt oss att förstå vår sons problematik. Nu när vi kan bemöta honom på ett bättre sätt har det blivit lugnt hemma" 

"Samtalen med Tuula har förändrat mitt liv. Jag lärde att även män kan säga nej till sex. Det blev så tydligt vad som var fel i min relation och kunde därför fatta viktiga beslut för att förändra min situation"

"Tuula har en fantastisk känsla för var jag som patient befinner mig och vad jag kan  ta till mig i mitt läkande. Det är så värdefullt. Jag är oerhört tacksam att jag har hittat rätt terapiform för mig"

"Min man har fått en egen röst. När vi kom till Tuula var vi på väg att separera. Jag var så frustrerad på min man som inte sade nåt när jag ville prata om oss. Istället för separation åkte vi på semester"